judith

Zolang ik mij kan herinneren, heb ik mijzelf altijd voorgesteld als Judith.

De achternaam liet ik vaak achterwege; gemakzucht wanneer je uit een gezin komt met 3 achternamen. De naam YOUDID was snel bedacht, want YOUDID is wie ik ben. Het vertegenwoordigd mijn naam, de fotografie en het vastleggen van beeld.

Sinds 2008 is YOUDID.nl dan ook als merknaam aan mij verbonden. Het uiteindelijke beeld heeft met meer te maken dan alleen maar fotografie. De ontspannen situatie waarin je je op je gemak voelt. Voor de één is dat makkelijker dan voor de ander. Je mag er zijn, je straalt en bent bijzonder. En dat gaan we vastleggen op beeld. Een goed begin voor een mooie fotoshoot met als thema Liefde, Nieuw Leven, Portretten of Pareltjes.

Ik heb altijd gebalanceerd tussen twee gebieden waarin ik me helemaal thuis voel; zorg en creativiteit. Bijzonder hoe dit verweven in mijn leven terug komt. Na mijn HBO-studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening, die ik in 2000 heb afgerond, heb ik verschillende functies in de zorgsector gehad, zowel uitvoerend als beleidsmatig. In 2008 heb ik de professionele overstap gemaakt naar de fotografie. Als zelfstandige heb ik vele families en voor bedrijven gefotografeerd.

Nu de nieuwe site live gaat, is goed de diversiteit te zien waar ik mij de afgelopen jaren mee bezig heb gehouden.

Ben jij benieuwd wat wij samen kunnen maken?
Laat dan wat van je horen.
Ik kijk er naar uit om met jou te gaan samen werken.

Grtz Judith Demoed